Lidé jsou blbí a svět je nemocnej tvrdí Jiřka Bohdalová

0
Prostor X

Jiřina Bohdalová v rozhovoru pro Reflex v Prostoru X odhalila své kontroverzní názory, které však sdílí více lidí. Jen je neříkají nahlas. "Lidé se mají moc dobře a daří se jim moc dobře a pak plácají blbosti," říká Jiřina Bohdalová.

V rozhovoru začala známá herečka hned ostře: "Lidé jsou trošku blbí, není více pohlaví než dvě. Ať si své názory nechají pro sebe," moderátor se snažil vrátit rozhovor do zajetých kolejí větou, že mají nárok na svůj vlastní názor. "Nemají," okřikla ho Bohdalová. "Neexistuje více pohlaví, tak mi je ukažte to jiné pohlaví? Kde ho mají? V podpaždí?" Rozvášněná Bohdalová dále pokračuje: "Ukažte mi to vaše pohlaví," pak se pousmála a řekla, že nemyslela moderátorovo, ale oči ji zablýskali.

V minulosti se potýkala z nařčení ze spolupráce s tajnou policií STB. Snažila se to zahrát do autu a v rozhovorech tvrdila, že ji Werich radil, že má říkat: "Jak se napiju, tak všechno vykecám," jak to bylo doopravdy se už nikdy nedozvíme, její verze nemá potvrzení jiných lidí ani důkazy.

Pokud se vrátíme k rozhovoru s Jiřinou Bohdalovou, která nedávno oslavila 90 let tvrdí, že pozná, když ji někdo lže. Pak se rozpovídala o jejím postoji k Andreji Babišovi. Lidé z komunity LGBTQ i odpůrci Andreje Babiše údajně nedokoukali rozhovor do konce. Celý rozhovor s Jiřinou Bohdalovou můžete shlédnout na Youtube.

Mohlo by se vám líbit

Komentáře