500€ za prdění na veřejnosti

0
Prdění před policii za 500€

Muž ve Vídni dostal pokutu 500€ za prdění před policisty.

Rakouská policie vyšetřuje případ muže, který 5. června prděl před policisty ve službě. Nutno podotknout, že „pachatel nespolupracoval a snažil se, aby celý incident vypadal co nejvulgárněji,“ uvedla mluvčí rakouské policie.

Zdroj na Twitteru napsal, že muž seděl na lavičce a sledoval policejní hlídku. Později bylo jasné, že jen čekal na správný okamžik, který přišel po pár minutách. Vstal a rychle šel k policistům a obrátil se k nim zády a předklonil se. Masivní proud střevního větru bylo slyšet i o mnoho metrů dál a tak se kolemjdoucí otočili a viděli bizarní obraz; police s nevěřícným pohledem na zadní část těla muže, který se pomalu s blaženým výrazem ve tváři narovnával.

Muž dostal na místě pokutu 500€, ale celá věc šla do správního řízení, protože muž odmítl zaplatit. Celá věc by nejspíš zůstala bez pozornosti veřejnosti, kdyby o ní nenapsal deník Österreich. Muž se proti pokutě odvolal s tím, že neudělal nic nelidského. Pravděpodobně zůstane nepotrestán, byl by to nebezpečný precedens.

Mohlo by se vám líbit

Komentáře