Krém s broskví

0
Krém s broskví

Přísady:
500 g plnotučného tvarohu
1 hotový piškotový korpus
2 kompotované broskve a šťávu
2 broskve
2 dl 30% smetany
0,5 dl jablečného sirupu
6 lžic cukru
1 lžíce vanilkového pudinku
čokoládový topping
mandle na ozdobení

Postup:
Kompotované broskve rozmixujeme se šťávou z kompotu a lžící pudinku. Směs krátce převaříme na středním plameni a necháme vychladnout. Čerstvé broskve oloupeme a nakrájíme na kostičky. Tvaroh vyšleháme s cukrem, smetanou a jablečnou šťávou do hladkého krému. Z piškotového korpusu vykrájíme skleničkou 8 stejně velkých koleček. Čtyři kolečka rozdělíme na dno skleniček a přelijeme je omáčkou, posypeme kostičkami broskví a zakryjeme několika lžícemi krému. Postup opakujeme a zakončíme jej lžičkou nasekaných oloupaných mandlí. Nakonec prokreslíme čokoládovým toppingem.

Mohlo by se vám líbit

Komentáře