Grilovaný hermelín

0
Grilovaný hermelín

Přísady:
150 g drobných žampionů
4 hermelíny
150 g drůbežího šunkového salámu
1 žlutá paprika
2 šalotky nebo malé cibule
2 lžíce nasekané kadeřavé petrželky
2 lžíce olivového oleje
mletý pepř
mletá paprika
sůl

Postup:
Očištěné žampiony nakrájíme na kousky a nasucho opečeme v teflonové pánvi. Hermelíny podélně rozkrojíme. Salám nakrájíme na kousky. Spodní půlky sýra obložíme žampiony a polovinou dávky salámu a přimáčkneme horními díly sýra. Hermelíny dáme na čtverce silného grilovacího alobalu. Vrch posypeme tenkými kolečky cibule, nudličkami papriky, zbylým salámem a petrželkou. V oleji promícháme pepř, papriku i sůl. Směsí pokapeme hermelíny, uzavřeme do alobalu a dáme na mřížku nad mírně rozehřátý gril. Grilujeme zhruba 15-17 minut.

Mohlo by se vám líbit

Komentáře