Lišky v koprové omáčce

Přísady: 300-400 g lišek 2 žloutky 500 ml kysané smetany 100…

0 Komentářů

Pikantní vepřová játra s chilli papričkami

Přísady: 400 g vepřových jater 2 cibule 50 g sádla 3-4 chilli…

0 Komentářů

Žampionová polévka s knedlíčky okořeněná muškátových oříškem

Přísady: 300 g žampionů 50 g másla sůl 3…

0 Komentářů

Kachna po myslivecku, s vínem, smetanou a houbami

Potřebujeme: 1 kachnu 6-7 cibulek 30g sušených hub 100ml bílého vína 10g hladké mouky 200ml…

0 Komentářů

Vepřová kotleta na cibulce, s brambory či kaší

Potřebujeme: 600g vepřové pečeně 2 cibule 2 lžíce oleje mražený špenát sůl,…

0 Komentářů